sobota 12. dubna 2014

Bourjois 48h antiperspirant

Kolik z nás by rádo uvěřilo reklamám, které slibují jen ty nejlepší produkty za ty nejnižší ceny? Bohužel ve většině případech se jedná jen o reklamní tah, který nás má přimět koupit přesný opak našich představ.


Relativně nedávno jsem však narazila na antiperspirant francouzské značky Bourjois, který slibuje absolutní svobodu po 48 hodin a samozřejmě žádné skvrny na našem oblečení.


Značku Bourjois poznáte podle hezkého detailu na každém balení deodorantu. Jedná se o "zlatou" kuličku na vršku víčka, která dělá toto balení alespoň trochu odlišné od deodorantů ostatních.


 Každé podpaží jistě ocení, když je deodorant bez alkoholu, potom totiž lze předejít nepříjemnému pálení na oholeném podpaží po nanesení ať už deodorantu, nebo antiperspirantu. Sám výrobce zmiňuje, že by deodorant měl vonět po květech magnólie, ale jelikož absolutně netuším, jak taková magnólie voní, přirovnala bych tuto vůni k něčemu velice příjemnému, svěžímu, pudrovému, možná čerstvě vypranému. :-) Tento malý pomocník zároveň zanechal mé podpaží velice jemné, beze skvrn a žmolků. Opravdu netuším, zda by s námi antiperspirant vydržel neuvěřitelné dva dny v kuse, ale musím podotknout, že 24 hodin s Vámi tento produkt vydrží úplně bez problému. Co mě také opravdu mile překvapilo je fakt, že antiperspirant opravdu ochránil mé podpaží před pocením, což jsem u žádného antiperspirantu v takové míře dosud ještě nezažila. Kdybych tento produkt měla tedy známkovat, kdy 1 je nejmenší počet bodů a 10 ten nejvyšší, dala bych mu bez debat bodů 10. 

(Bourjois anti-perspirant 48h, zakoupen na krasa.cz za 71,- Kč)

Žádné komentáře:

Okomentovat