neděle 13. dubna 2014

BIODERMA FOR EVERYONE!

BIODERMA - Hydrabio Riche 


Bioderma for everyone! Toto jméno nese akce, která má za úkol dodat kvalitní lékárenské produkty i těm, kteří si je za běžnou prodejnou cenu dovolit nemohou. To znamená, že každý měsíc bude jeden vybraný výrobek stát pouhých 99,- Kč. Tyto produkty se měsíc od měsíce mění, tudíž je tu velká šance, že se firma zavděčí téměř každému. Na této adrese si najdete region, ve kterém žijete, posléze i město a nakonec stačí jen vybrat lékárnu, ve které se rozhodnete produkt zakoupit. No nezní to krásně?  Problém nastává až tehdy, kdy vynaložíte všechny své síly na cestu do již vybrané lékárny a tam Vám s úsměvem na tváři oznámí, že jim produkty ještě nepřišly, nebo také, že si produkty lékárnice už dávno rozebraly a zbylé dva kusy prodaly již dopoledne. Když máte alespoň trochu štěstí, tak po obchůzce všech lékáren ve Vašem městě najdete alespoň jednu, kde se Vám jeden kus podaří ulovit.
Firma má tedy skoro pravdu. Háček je v tom, že produkt opravdu nemůže mít úplně každý! Kdyby tomu tak mělo být, musela by firma do lékáren dovážet více, než jen určitý počet kusů. A co se nás lidí týče? My bychom se museli jak fyzicky, tak psychicky na tento maraton každý měsíc důkladně připravit.  Máte-li tedy nervy, přebytečný čas a trochu té kondičky, rozhodně neváhejte a do lékárny se vydejte. :-) A teď už k produktu samotnému....

Celý duben bude nabízen hydratační krém, který nese název Hydrabio Riche. Bioderma je firma, která vyrábí vysoce kvalitní pleťovou kosmetiku a s jejich produkty jsem nikdy neměla jakýkoliv problém a tento krém není výjimkou! 

Jak můžete vidět na fotografii, krém je umístěn v bílém plastovém obalu, s modrým víčkem a černými i modrými nápisy a samotného krému se uvnitř nachází 40 ml. Z lahvičky dostanete výrobek pomocí pumpičky, podobné, jako například u většiny makeupů. Pumičku lze i "uzamknout" a to jednoduchým pohybem do prava. 

Samotný produkt je velice jemně parfemovaný a přesto, že je určený výhradně pro ženy, si myslím, že by žádnému muži vyloženě nemohl vadit. Další výhodou je to, že je hypoalergenní, tudíž by neměl dráždit ani tu nejnáročnější pokožku. 
Moje pleť je suchá a občas se mi dělají šupinky na nějakých částech mého obličeje. Výrobek je tedy určen přesně pro můj typ pleti. Krém vždy nanáším večer, hned potom, co si pořádně vyčistím pleť a zbavím ji všech nečistot. Produkt se velice příjemně nanáší a jeho roztíratelnost je opravdu výborná! Po krátké chvilce mi na pleti vznikne film, který ale není nijak nepříjemný, vlastně si ho nemusíte ani všimnout. Když se ráno probudím, moje pleť je odpočinutá, vyživená, jemná a zklidněná. Taková, jakou jsem si ji přála mít!


Otázkou jen zůstává, zda-li bych si tento kousek koupila i za cenu, která je v lékárnách běžná a to je okolo 500,-Kč. Odpověď ale začnu hledat až tento krém vypotřebuji. Nakonec možnosti jsou jen dvě, buď budu i po takové době tak spokojená a produkt si zakoupím znovu, nebo se rozhodnu hledat stejně dobrý produkt za méně peněz. Každopádně vzhledem ke kvalitě, je tento výrobek v dubnu za úplnou hubičku!


Žádné komentáře:

Okomentovat